Je bent ondernemer en wenst te stoppen met het gebruik van Billtobox? Volg de onderstaande stappen om je account te sluiten.
Geregistreerd op Peppol via Billtobox? Deregistreer je van Peppol voordat je je abonnement beëindigt. Zolang je bedrijf via Billtobox op Peppol gepubliceerd is, blijven andere bedrijven hun e-facturen naar je Billtobox-account sturen. Volg Peppol-deregistratie in Billtobox en kom daarna hier terug.
Ga naar Abonnementen.
Klik op Abonnement beëindigen.
FAQ
Wat gebeurt er met mijn documenten bij het afsluiten van mijn account?
We raden je aan om je documenten te exporteren voordat je de verwijdering van je account aanvraagt. Volgens de GDPR-regels zijn we namelijk verplicht om je documenten niet langer te bewaren.
Ik wil mijn account volledig verwijderen. Hoe doe ik dat?
Er bestaat geen optie om je account zelf te verwijderen. Je abonnement opzeggen is voldoende.
Ik stap over naar een andere aanbieder voor e-facturatie. Wat moet ik doen voor Peppol?
Deregistreer je eerst van Peppol in Billtobox en laat daarna je nieuwe aanbieder je bedrijf registreren. Een Peppol-ID kan maar door één toegangspunt tegelijk gepubliceerd worden. Zie Peppol-deregistratie in Billtobox.
Ik gebruik Billtobox niet meer, maar ik ontvang nog steeds e-mails (over je taken of rapportering). Hoe komt dat?
Dit gebeurt omdat je accountinstellingen nog zo zijn ingesteld dat je deze rapporten ontvangt. Om dit stop te zetten:
Ga naar de pagina Rapporten.
Zet de frequentie van alle mogelijke rapporttypes op Nooit.
Schakel de overige rapporten uit.
Klik op Opslaan.



